Funko Pops: In The Box vs. Out of The Box Collecting

Funko Pops out of the box

Funko Pops out of the box vs in the box verzamelen? Wat is nou leuker en/of beter? Er is altijd een debat geweest onder verzamelaars. Moet je Funko Pops bewaren in de originele doos (In The Box) of kun je ze beter uit de doos halen (Out of The Box)?

In deze blogpost zullen we de voor- en nadelen van beide benaderingen bespreken, zodat je kunt beslissen welke verzamelstijl het beste bij jou past. Bekijk eventueel ook ons volledige Funko Pop out of the box aanbod op box damage pagina.

In The Box verzamelen:
Voor veel verzamelaars is het bewaren van Funko Pops in de originele doos een must. Hier zijn enkele redenen waarom:

  1. Bescherming: De originele doos biedt een extra laag bescherming voor je Funko Pops. Het houdt ze veilig tegen stof, zonlicht en mogelijke beschadigingen.
  2. Waardebehoud Voor sommige verzamelaars is de waarde van hun Funko Pops erg belangrijk. Het bewaren van de figuren in de originele doos kan helpen om de waarde op lange termijn te behouden, vooral als de doos in goede staat is.
  3. Display: De originele doosjes zijn vaak ontworpen met mooie afbeeldingen en informatie over het personage of de franchise. Veel verzamelaars vinden het leuk om de doosjes als onderdeel van hun display te gebruiken, omdat het de Funko Pops een professionele uitstraling geeft

Funko Pops out of the box verzamelen:
Aan de andere kant zijn er ook verzamelaars die ervoor kiezen om hun Funko Pops uit de doos te halen. Hier zijn enkele redenen waarom:

  1. Interactie: Funko Pops zijn ontworpen om te worden verzameld en tentoongesteld. Door ze uit de doos te halen, kun je ze beter bekijken en de details en kwaliteit van het ontwerp waarderen.
  2. Creatief: Door je Funko Pops uit de doos te halen, kun je ze op verschillende manieren tentoonstellen. Je kunt ze bijvoorbeeld groeperen op basis van thema, personage of franchise, of je kunt ze combineren met andere verzamelobjecten om een unieke display te creëren.
  3. Ruimte: Als je een grote Funko Pop-collectie hebt, kan het bewaren van alle doosjes veel ruimte innemen. Door de figuren uit de doos te halen, kun je meer ruimte besparen en je collectie gemakkelijker organiseren.

Conclusie:
Of je nu een In The Box Collector bent of een Out of The Box Collector, het belangrijkste is dat je geniet van je Funko Pop-collectie op jouw manier. Beide benaderingen hebben hun eigen voordelen en het is aan jou om te beslissen welke stijl het beste bij jou past. Als je de waarde van je Funko Pops wilt behouden en een professionele uitstraling wilt creëren, is het bewaren van de figuren in de originele doos een goede keuze. Als je daarentegen wilt genieten van de details en creatieve mogelijkheden van je Funko Pops, kun je ervoor kiezen om ze uit de doos te halen. Vergeet niet dat je altijd de doosjes apart kunt verkopen als je besluit om ze niet te bewaren. Uiteindelijk gaat het erom dat je plezier hebt in het verzamelen en tentoonstellen van je Funko Pops!

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven