Over ons

De leukste Funko’s vind je bij ons!

Bij Duo Commerce willen we je inspireren met ons grote assortiment van verscheidende funko figures. We proberen ons te onderscheiden met een uniek aanbod tegen een goede prijs.

Aanbod

In onze webshop vind je alles voor het verzamelen van Funko Figures. Wij zijn specialisten en focussen ons volledig op welke items nu hot zijn. Als je een collector bent, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Door middel van advies op maat, duidelijke foto’s , uitgebreide product omschrijvingen en uitstekende product video’s hopen wij de keuze voor de juiste producten zo makkelijk mogelijk te maken. Heb je toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen! We helpen je graag. 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en de actuele aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram en Tiktok. 

New kids on the block

Zolang bestaan we nog niet! Sinds 2022 zijn we actief, maar dat maakt ons extra gedreven. We zetten graag een extra stapje voor je, zodat jij altijd blij bent met je aankoop.

Onze passie

Door verzamelaars voor verzamelaars. Gedreven door onze passie voor collecten streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren aan elke Funko liefhebber. Aan jou!

ONTVANG 5% KORTING

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je aankoop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven